Over ons

Over Stream

Stream is een full service sales organisatie die sales oplossingen op maat aanbiedt. Stream gaat op basis van uw behoefte aan de slag om sales doelstellingen te bereiken.

Of het nou gaat om acquisitie, upselling of het behouden van klanten, Stream kan u in uw behoeftes voorzien. Dit doet Stream door o.a. face-to-face verkoop, verkoop op locatie, verkoop op basis van afspraak en telefonische verkoop.

Wij leveren complete sales oplossingen voor oa:

  • Telecom aanbieders
  • Energie leveranciers
  • Media Bureaus
  • Financiële Instellingen
  • Regionale MKB-ers

Waar wij voor staan

\

MISSIE

Verkoop realiseren middels een transparant en eerlijk advies.
Een goed advies verkoopt zichzelf
U

VISIE

Langdurige relaties aangaan met opdrachtgevers waar we kwalitatief de meest hoogwaardige sales voor leveren en daarnaast een positieve impact hebben op de salesbranche.

Kernwaarden Stream

Z

BETROUWBAAR

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Eerlijkheid duurt het langst en daar streven wij naar binnen Stream. Duurzame relaties met zowel klant als collega zijn de sleutel voor groei en succes. Dit in combinatie met een open communicatie zorgt er tevens voor dat we realistisch blijven.

GELIJKWAARDIG

Stream kent een platte organisatiestructuur en informele bedrijfscultuur. We hechten er veel waarde aan dat iedereen binnen de organisatie zich vrij voelt om ideeën aan te dragen. Ziet Stream er heil in, dan gaan we ervoor!  

BRUTAAL

De brutalen hebben de halve wereld! Dat heeft Stream gebracht naar waar we nu staan en dat gaat ons in de toekomst brengen naar waar we naar toe willen. We zijn gretig op het behalen van resultaten waar iedereen beter van wordt. Zowel voor de klant, medewerker en als organisatie.